Главная » 2011 » Серпень » 10 » Львівські кладовища безпрограмні

Львівські кладовища безпрограмні

10:16
Львівські кладовища безпрограмні
Ще у 2008 році Львівською міською радою була розроблена комплексна програма благоустрою кладовищ. Вона готова, однак не виносилася на розгляд сесії Львівської міської ради. У відділі благоустрою пояснюють, що програма включає одне з найскладніших питань – нове кладовище для Львова. «Доки не буде чітких домовленостей між областю і містом, приймати цю програму немає сенсу», – каже Самойленко.

Програма розрахована на 5 років – з 2009 року до 2014 року. Її бюджет становить, за розрахунками ще на 2009 рік, 112 млн грн. Більше половини цієї суми закладалося, власне, на нову ділянку під кладовище. У програмі також передбачено такі заходи як охорона кладовищ, їх утримання, догляд за безрідними могилами.

Програма відповідає Закону України про поховання та похоронну справу і наказу Держжитлокомунгоспу про порядок утримання кладовищ. Де передбачено під’їзні дороги до кладовищ, зовнішнє освітлення, огорожа, благоустрій. «У принципі, в нас майже всі кладовища вже облаштовані, крім Голосківського, яке ще не в повному обсязі», – каже Самойленко.
Категория: КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ | Просмотров: 1226 | Добавил: Orest | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: